Brit Care Dog Functional Snack Skin & Coat Krill 150g

Funkčné polomäkké pamlsky sú zdravým, mäsitým a veľmi chutným doplnkom pravidelnej stravy každého psa.

4,59 €
Dostupnosť: Na sklade
Brit Care Dog Functional Snack Skin & Coat Krill 150g
Rýchle doručenie
GARANTUJEME
rýchle dodanie
overený tovar
OSOBNE SME VYSKÚŠALI
všetok tovar
výber
S VÝBEROM
radi poradíme

Podrobný popis

Obohatené o funkčné zložky ako sú laktobacily, fulvinové kyseliny a extrakt z cukrového melóna.

  • Podporuje zdravú pokožku a lesklú srsť. Obohatené o zinok a biotín pre podporu zdravej kože a lesklej srsti.
  • Bez obilnín & bez zemiakov
  • Fulvinové kyseliny pomáhajú vstrebať živiny
  • Extrakt z cukrového melóna ako zdroj antioxidantov
  • Kolagén pomáhajúci regenerovať pohybový aparát.
  • Tyndalizované laktobacily pomáhajú udržovať zdravú črevnú mikroflóru.

PREČO KOKOS?

Kokos je zdravá potravina bohatá na špecifické živiny, ktoré pomáhajú udržovať zdravšiu a hydratovanú pokožku. Zaradenie kokosu do bežnej stravy je jednoduchý a prirodzený spôsob, ako zaistiť psovi zdravú kožu a lesklú srsť.

KRIL

Bohatý zdroj vitamínu E a omega-3 mastných kyselín pre regeneráciu a výživu suchej pokožky a povzbudenie rastu zdravej a lesklej srsti.

Zloženie: dehydrovaný kril (26 %), tekvica (20 %), zeleninový škrob tekutý (14 %), červená šošovica (13 %), lososový proteín* (10 %), ľanové semienko (5 %), lososová šťava* (5 %), kolagén* (3,5 %), sušený kokos (1 %), lososový olej (1 %), sušené riasy (0,8 %), kyselina fulvová (0,5 %), minerály, výtažok z cukrového melóna (0,01 %), Lactobacillus acidophilus HA – 122 inaktivované (15x109 buniek/kg). *hydrolyzované.

Analytické zložky: hrubý proteín 22,0 %, hrubý tuk 5,5 %, vlhkosť 17,0 %, hrubý popol 4,0 %, hrubá vláknina 1,0 %, vápnik 0,9 %, fosfor 0,4 %, sodík 0,7 %, omega-3 2,0 %, omega-6 0,8 %.

Nutričné zloženie: zinok (3b606) 150 mg, biotín (3a880) 2 mg. Obsahuje konzervačné látky schválené EÚ: kyselina citrónová (E 330), kyselina DL-jablčná (E 296).

Metabolizovateľná energia: 3 260 kcal/kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: